Päiväkoti Verkanappulat Oy
Nitinkaari 11, 20660 Littoinen
tj Minna Takkula 040-7368350 minna.takkula(at)verkanappulat.fi Hankintapäällikkö Kimmo Takkula
040-7547012 kimmo.takkula(at)verkanappulat.fi

Laatu

Itsenäistä onnistumista, yhteistä kehitystä

Kaikki päiväkotimme ovat itsenäisiä yksiköitä, jotka sijaitsevat luonnon ja toimivien leikki- ja liikuntapaikkojen läheisyydessä. Päiväkotien aukiolo-ajat löytyvät kunkin päiväkodin yhteystietojen yhteydestä. Heinäkuussa päiväkodeistamme päivystää 1-2 yksikköä kulloisenkin tarpeen mukaan. Päiväkodeissamme ammattitaitoiset, monipuolisen koulutuksen saaneet nuorekkaat aikuiset takaavat lapsille turvalliset ja virikkeelliset puitteet päivän toiminnalle. Jokaisen päiväkotiryhmän varhaiskasvatussuunnitelmat lähetään vanhemmille sähköpostitse. Omavalvontasuunnitelma on nähtävissä jokaisessa päiväkotiyksikössä.

Vanhemmat ja henkilökuntamme voivat tarvittaessa keskustella mieltä askarruttavista asioista konsultoivien varhaiserityisopettajien taikka toimintaterapeuttimme kanssa. Tarjoamme palveluita myös erityistä tukea tarvitseville lapsille.

Toiminnassamme otamme huomioon pienryhmätoiminnan lapsen ikätason sekä kehityksen mukaan ja jokaisen omat toiveet sekä mieltymykset. Tarjoamme lapsille elämyksiä ja iloisia onnistumisen kokemuksia.

Varhainen tuki