Erotumme ruoalla
Meillä syödään hyvin. Ekologisuus ja hyvinvointi ohjaavat kaikkea tekemäämme. Ruoat valmistetaan omassa keittiössä tuoreista, lähi- ja luomuraaka-aineista. Moni perhe valitsee meidät juuri siksi.

Aidosti parempia valintoja
Valitsemme keittiöömme kotimaista, luomua ja lähiruokaa aina, kun mahdollista. Lähiseudun pientuottajat toimittavat meille perunat, kananmunat, kasvikset ja lihat ja jokainen raaka-aine on tarkkaan harkittu.
Meillä ei jäädä nälkäisiksi
Kuuden viikon kiertävä ruokalista päivitetään kahdesti vuodessa. Lapsesi saa joka päivä herkullista ruokaa, joka täyttää ravitsemussuositukset. Paula, ruokapalvelupäällikkömme tiiminsä kanssa, suunnittelee jokaisen aterian huolella.
Päivämme maistuvat ateriat
Aamu alkaa luomupuurolla, ja tarjolla on aina tuorepaloja tai proteiinilisää. Lounaalla on kalaa, kasvisruokaa, kanaa tai punaista lihaa. Iltapäivällä nautimme hedelmiä, leipiä ja smoothieita.
Ruoasta opitaan jo pienenä
Lapset syövät rauhassa ja oppivat ruokailutaitoja. He ottavat itse ruokaa ja oppivat arvostamaan syömäänsä. Ruokapöydässä keskustellaan, lasketaan ja iloitaan, eli opitaan mukavaa ja tervettä ruokakulttuuria. Hävikin vähentäminen on yhteinen tavoitteemme.
Yhteys keittiöön
Vanhemmat saavat keittiöstä terveisiä neljästi vuodessa. Kirjeissä kerromme kuulumisistamme, ruoasta ja annamme vinkkejä myös kodin ruokailuihin. Haastamme perheitä mukaan metsään tai torille sadonkorjuuseen. Ruoasta puhuminen yhdistää meitä kaikkia.